Foxrock Residence

Mark and Natalie had plans to completely renovate their old kitchen, by opening it up and adding a large glazed area at the opposite end, bringing in lots of natural light. When we first met, they had a basic design, which worked well on paper, but wasn’t maximizing their use of space and light.

I took the original plans, made improvements to the layout and decided to swap the presses for more ergonomic drawers. We built in space for a wine cooler and added feature lighting under the shelves, to accentuate the stylish contemporary units and add practical worktop lighting.

The end result was a functional, beautiful kitchen, with an improved layout and added extras, at the same cost as the original basic design. This kitchen was a great exercise in how to spend your budget wisely and still get an amazing kitchen.